Yeni
Yükleniyor..

ELEKTRİKLİ OPTOMOBİLLER-BYTON M-BYTE

BYTON M-BYTE


Çinli elektrikli otomobil üreticisi Byton’ın M-Byte modeli 2019’un en dikkat çeken modelleri arasında şimdiden yerini aldı.


Çinli elektrikli otomobil üreticisi Byton, ilk olarak CES 2018 etkinliğinde M-byte’ı görücüye çıkarmıştı.Otomobil, otonom sürüş teknolojileri alanında faaliyet gösteren Aurora şirketi  ile geliştirdiği seviye 4 otonom sürüş yeteneğine sahip olarak tasarlandı.


Araçta asıl dikkat çeken taraf ise ön konsolunu tamamen kaplayan 48 inçlik dev bir ekranın bulunması.İlk olarak, 49 inç boydan boya  BYTON Shared Experience Display ile geniş bir görüş alanına sahip oluyorsunuz. BYTON Air Touch ile jest kontrolünü yaşayın, sesli komutu kullanarak etkileşime geçin ve ana kontrolleri BYTON Sürücü Tableti ile etkinleştirin. Tüm bu özellikler aracımızın olağanüstü dijital yeteneğinin altını çiziyor.

                                                                       

Konsolun alt kısmında yer alan 8 inçlik bir kontrol ekranı ve yolcular için sunulan arka taraftaki iki adet ekranla birlikte araçta toplam 5 adet ekran bulunuyor.Bununla birlikte direksiyona yerleştirilmiş 7 inçlik ekran sayesinde araçla ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.  


Çinli üretici, aracın sesli asistan özelliği için Amazon ile anlaşma yaptı. Araçta Alexa desteğinin yanı sıra Byton'a özel bir Amazon Music yazılımının da yer alacağı belirtiliyor.
Etkileyici oranlar ve ikonik dijital özellikler  tasarlanan ilk BYTON’un bir SUV gibi göründüğünü söyleyebilirsiniz, ama bu otomobil daha daha zeki.

191 inç (4.85 metre) uzunluğuyla ilk BYTON, kapalı ön uç fasyası, gizlenen kapı kolları, gizli antenler ve şık, eğimli tavan çizgisi dahil olmak üzere her yönüyle yeni tasarım estetiğini üzerinde barındıyor.







Geleneksel otomobil tasarım özellikleri, yenilikçi tasarım özellikleri ile ahenkli ve başarılı bir şekilde harman edilmiş . Aynalar yerine kullanılan Yan görüş kameraları , yüz tanıma kameraları ile kullanıcı kimliği tanıma  özelliği ve BYTON Smart Surfaces özelliğine dayalı etkileşimli ışık tasarımı aracın görünür dijital gücünü güçlendiren akıllı  unsurlarından sadece birkaçı.

M-Byte elektrikli bir araç değil aynı zamanda geleneksel veyenilikçi  vizyon arasında bir köprü görevini üstlenmiştir. İç tasarım karakteri, yüksek teknoloji detayları ve birinci sınıf malzemeler arasındaki uyum bu otomobile mükemmellik katmaktadır.

BYTON  sizi güvenilir bir arkadaş gibi anlıyor. Yüz tanıma yoluyla sizi tanır, sizinle konuşur ve ihtiyaçlarınıza göre hareket eder. Parmaklarınızla basit bir dokunuşla, dokunmatik ekranları sezgisel olarak kullanabilirsiniz. BYTON Air Touch el hareketlerinize yanıt verir.
Sağlık durumunuzu takip edin. Tüm akıllı cihazlarınızı BYTON ile senkronize edin ve sağlık ve zindelik durumunuzu iyileştirmenize yardımcı olacak içgörüler ve spot-on önerileri oluşturmak için kablosuz bilek bandı ve tartı koltuk tabanı gibi yerleşik fitness sensörlerinden yararlanın. Uyku ve egzersiz verileri, kalp frekansı, kan basıncı ve oksijen seviyesi gibi bilgiler her zaman elinizin altında bulunmaktadır.
45 bin dolar civarında bir başlangıç fiyatına sahip olacağı belirtilen aracın 71 kWh (400 km menzil) ve 95 kWh'lık (520 km menzil) iki farklı batarya seçeneği de olacak.
Byton M-Byte'ın üretimi ise 2019 yılının sonlarına doğru Çin'deki Nanjing fabrikasında başlanacak.
Google Plus'da Paylaş

Yazar Oto Bilgi Servisi

Otomobiller üzerine olan aşırı ilgimden dolayı arabalar konusundaki bilgilerimi elimden geldikçe sizlerle paylaşmak için bu blog sitemi oluşturdum.
    Blogger Yorumları

0 komentar :

Yorum Gönder